Inscripcions

 

Cal que els autors que vulguin constar al programa i assistir a la conferència  s’hagin registrat i hagin efectuat el pagament abans de l’inici de la conferència. 

Com registrar-se

 • Omplint el formulari de registre , que ofereix diferent formes de pagament segur (amb targeta a través de la passarel·la Pay Pal (dèbit / crèdit), comptes Pay Pal)* o per transferència bancària.
 • La primera fase d’inscripcions  ’early-bird’ finalitzarà el 31 de gener de 2014. Les inscripcions que es realitzin a partir d’aquesta data tindran un increment (+20€).
 • Si us plau, contacteu amb els organitzadors davant de qualsevol dubte o suggeriment a ssn2014barcelona@surveillance-studies.net

Quotes d’inscripció

La quota completa d’inscripció és de 320€ per persona, incloent l’accés a les sessions i els materials del congrés, els àpats i els refrigeris que es proveiran durant el dia. Aquest preu inclou (de forma opcional) 30€ en concepte d’afiliació durant dos anys a la Surveillance Studies Network. Els membres de la SSN gaudeixen de tarifes reduïdes.

Les quotes de soci es destinaran a la promoció d’activitats sense ànim de lucre de la Surveillance Studies Network, contribuir a la publicació del Journal of Surveillance and Society i altres avantatges pels membres.

Quotes  ‘early-bird’  - fins el divendres 31 de gener de 2014

early CAT

Quotes ‘night owl’ –  a partir de l’1 de febrer de 2014

night CAT

Tarifes reduïdes per doctorands

Hi haurà 12 places becades per a doctorands amb abstract acceptat, que es concediran sota petició i avaluació del comitè responsable. Si estan interessats en optar a aquest ajut, si us plau omplin el formulari el més aviat possible i enviïn també el resum. La concessió d’aquestes 12 places estarà basada en la qualitat dels abstracts rebuts i en base a l’ordre d’inscripció.

El Comitè Organitzador està explorant altres formes per oferir tarifes reduïdes i facilitats pels participants locals, postdocs i altres col·lectius amb accés restringit als recursos acadèmics. Si us plau, registrin les seves motivacions aportant el nom, la posició i dades de contacte per e-mail (ssn2014barcelona@surveillance-studies.net).

Cancel·lacions

Les inscripcions a la conferència no són reemborsables a no ser que es presenti un certificat mèdic o document equivalent.

Si la cancel·lació o baixa es produeix aportant un parte mèdic fins a vuit setmanes abans de la conferència, les despeses d’administració seran de 30€. Si la cancel·lació es produeix a menys de vuit setmanes, les despeses d’administració que s’assumiran són de 60€. En cap cas es retornarà l’import una vegada s’hagi iniciat la conferència o amb posterioritat.

Unir-se a la Surveillance Studies Network

L’alta com a soci es pot sol·licitar en el moment de registrar-se per a la conferència SSN Barcelona 2014. A més de les tarifes reduïdes en les conferències, unir-se a la Surveillance Studies Network li permet entrar a formar part de l’organització (renovable cada dos anys a partir de la data d’alta inicial). La recaptació recollida es destina a la publicació de la revista acadèmica, procurant-ne la continuïtat i l’accés lliure, beneficiant així als col·lectius d’activistes, mitjans de comunicació i comunitats científiques que la llegeixen, així com el públic general.

A canvi oferim:

 • L’oportunitat de postular-se com a membre del consell de la Surveillance Studies Network i la revista Surveillance and Society
 • Descomptes en tots els esdeveniments i conferències patrocinats per la SSN
 • L’aprovació i el patrocini de les seves propostes de recerca i actes sobre Vigilància
 • L’accés a l’àrea de membres a la pàgina web, que aglutina oportunitats de generar xarxes i coneixement
 • L’entrada opcional a la nostra llista d’experts mediàtics

Més endavant volem oferir als nostres membres en la mesura del possible:

 • Petits incentius per a projectes de recerca
 • Borses de viatge i ajudes per l’assistència de congressos per a investigadors novells i investigadors de països en vies de desenvolupament
 • Una enciclopèdia virtual i una base de dades amb recursos relatius a la vigilància

Si us plau, visiteu la pàgina http://www.surveillance-studies.net per a més informació.

 

*Els pagaments fets a través de Pay Pal tindran un recàrrec de 10€ en concepte de taxa de transacció.